Mumin Choklad / Iskubsform

kr145.00

Produktinfo

Sagorna om Mumintrollen av Tove Jansson tar med oss till Mumindalen och berättar om muminfamiljen och framför allt Mumin, sonen i familjen. Med Mumin, Muminmamman, Muminpappan, Snorkfröken, Lilla My, Snusmumriken och många fler får vi följa med på äventyr genom deras värld. Tove Janssons sagor är älskade och kända över hela världen och lär oss om vänskap, mod och kärlek!

Mumin Choklad / Iskubsform är en supersöt form med Mumin- tema! I denna form kan du göra godsaker som chokladpraliner eller vanliga iskuber eller varför inte små kakor eller bakverk formade som karaktärerna från Mumindalen!

Tack vare silikonets gode värmeledningsförmåga kan du använda lägre temperaturer och kortare gräddningstider. Håll därför ett öga på bakverket första gången som du använder formen. Låt det färdiggräddade bakverket svalna i formen. När det har svalnat lossar du lätt på bakverket genom att vika ner kanten på formen.

Övrigt

Formen tål temperaturer på mellan -40º C och + 220º C. Formen är gjord av silikon. Tål mikro och diskmaskin. Färg kan variera.

Slut i lager

Kategori: