HOYO de MONTERREY PALMAS EXTRA

kr80.00

Produktbeskrivning:

Palmas Extra är lite av en doldis, den fluktuerar inte runt speciellt mycket bland tidningar och recensioner på nätet utan tycks leva ett liv i skymundan. Detta trots sin mycket låga pris, man tycker ju att många borde ha provat den då det inte är en stor finansiell risk om man inte skulle tycka om den. De som dock provat den har fått erfara en cigarr med light/medium kropp och som avger mycket härlig rök. Palmas Extra mår mycket bra av att lagras och bör ligga i minst tre år för att mogna och kunna ge bästa förutsättningar till en njutbar stund.

Smaker – Hoyo de Monterrey Palmas Extra

Från början kommer en perfekt avvägd smak av kryddor som lägger sig långt bak på tungan. Man känner sig snart bekant med de andra typiska smakerna för en kubansk cigarr, toner av trä blandas med den krämiga röken. Den rika smaken lägger sig som ett oljigt lager över tungan, det är ganska mycket, och angenäm, smak redan från start.

Snart kommer det smaker av ganska söt choklad, kaffe, mörkt rostade nötter, läder och en lätt bris av kanel. En riktigt bra kombination som dansar balett på tungan.

Slut i lager