Kioskpiraten

Butiken med världens trevligaste kunder! På Kioskpiraten finns det ett brett sortiment, bra priser och vi arbetar med ett stort fokus på kvalitet och service.

VILKA VI ÄR

Image

Den första Kioskpiraten startades i Piteå 1991 och sen uppstarten har kioskerna varit många. Vår älskade Kioskpiraten, belägen i Luleå, köptes av de nuvarande ägarna december 2018 för att sedan renoveras och öppnas den 2 Mars 2019. Sedan dess har butiken i Bergnäset stängts och en ny butik på 900kvm öppnats på Delfingatan.


Butiken drivs av paret Håkan och Anneli Nedlund. Paret driver butiken tillsammans med Felicia som tillika är butikschef.

Håkan och Anneli har länge önskat om att få starta upp ett eget företag. Familjen Nedlund har stor vana att arbeta i kiosk då de alla arbetat tillsammans i kioskerna på Luleå Hockey. Det var även den goda erfarenheten som gjorde att Håkan och Anneli bestämde sig för att starta en butik.

Håkan Nedlund

”Chefen”, han på Kioskpiraten som värnar mest om kunderna. Det bästa med att äga kioskpiraten, enligt Håkan, är kontakten med kunderna. Han är även den som är bäst insatt i vårt sortiment. Är du intresserad i tobak, varesig det är cigaretter, snus, pipor eller e-cigg så är han den på kioskpiraten som har bäst koll.


Anneli Nedlund

Kioskpiratens alldeles egna kallskänka, vars speciealitet är räksmörgåsar. Anneli är även den som gör fikat till butikens café, har du provat hennes biskvier? Förutom fikat ansvarar Anneli över beställningarna till våra leverantörer. Förutom att driva Kioskpiraten med sin man jobbar Anneli i kioskerna på Luleå Hockey.


Isabella Nedlund

Isabella är kioskägarnas äldsta dotter. Hon jobbar på kioskpiraten på sidan av sin lärarutbildning. Det Isabella tycker är roligast på Kioskpiraten är att arbeta i kassan. Där får hon möjlighet att ge god kundservice, alltid med ett leende på läpparna. Det är även hon som administrerar butikens instagram och hemsida


Felicia Nedlund

Kioskägarnas yngsta dotter. Felicia är utbildad konditor och brukar göra fika till butikens Café. Hon älskar att baka sådant som kräver nogrannhet och som gärna är lite utmanande. Hon tar gärna emot beställningar på bakelser, tårtor och specialla kreationer. Felicia har även stort inflytande över Kioskpiratens sociala medier och dess hemsida